Professioneel je CV laten vertalen

Je CV laten vertalen door een professioneel vertaalbureau. Wij helpen je graag als een potentiële werkgever vraagt om bijv. een Engelse versie van jouw CV en/of motivatie. Op je CV staan je opleidingen en je werkverleden. De combinatie van een goedgevuld CV en een sterke sollicitatiebrief zorgt ervoor dat je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wil je in het buitenland solliciteren of is het een Nederlands, maar internationaal opererend bedrijf, laat dan jouw CV vertalen naar de taal van dat land. Belangrijk bij de vertaling van je CV is dat er rekening wordt gehouden met het feit dat landen verschillende opleidingsniveaus hanteren. De vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn op de hoogte van de buitenlandse equivalenten van Nederlandse opleidingen.

CV vertalen door ervaren CV vertalers

Onze vertalers hebben ruime ervaring in het vertalen van CV’s. Naast het feit dat zij rekening houden met de opleidingsniveaus en benamingen van opleidingen in het buitenland, gaan zij uiterst nauwkeurig te werk. Het gaat hierbij om jouw toekomst en jouw kansen op de arbeidsmarkt en zij begrijpen dat fouten in je CV jouw kansen verkleinen.

cv vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

CV laten vertalen door native speakers

Native speakers zijn opgegroeid in het buitenland en kennen de taal en cultuur door en door. Daarom kunnen zij perfect jouw CV vertalen. Voor het beste resultaat raden wij aan om ook je sollicitatiebrief en certificaten en diploma’s te laten vertalen door dezelfde medewerker. Deze houdt dan één lijn aan in het taalgebruik waardoor al jouw documentatie een mooi geheel vormt. Om de kwaliteit van je vertalingen te waarborgen zijn wij ISO gecertificeerd. Deze certificeringen vereisen dat wij ons kwaliteitsbeleid continu optimaliseren en naleven. Hierdoor verbeteren wij onze procedures steeds verder zodat onze klanten altijd de hoogste kwaliteit vertalingen van ons kan verwachten.

Kwaliteitsgarantie geldt voor alle vertalingen

Mocht je niet tevreden zijn met de vertaling, dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos aan. Uiteraard is het altijd handiger om de vertaling gelijk in een keer naar tevredenheid te laten uitvoeren. Daarom bespreken wij vooraf of jij specifieke wensen heb ten aanzien van het project. Denk hierbij aan de “tone of voice”, bepaalde terminologie en stilistische wensen. Wil je je CV laten vertalen met kwaliteitsgarantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw cv vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw cv vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.