Professioneel je CV laten vertalen

Je CV laten vertalen door een professioneel vertaalbureau. Wij helpen je graag als een potentiële werkgever vraagt om bijv. een Engelse versie van jouw CV en/of motivatie. Op je CV staan je opleidingen en je werkverleden. De combinatie van een goedgevuld CV en een sterke sollicitatiebrief zorgt ervoor dat je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wil je in het buitenland solliciteren of is het een Nederlands, maar internationaal operend bedrijf, laat dan jouw CV vertalen naar de taal van dat land. Belangrijk bij de vertaling van je CV is dat er rekening wordt gehouden met het feit dat landen verschillende opleidingsniveaus hanteren. De vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn op de hoogte van de buitenlandse equivalenten van Nederlandse opleidingen.

CV vertalen door ervaren CV vertalers

Onze vertalers hebben ruime ervaring in het vertalen van CV’s. Naast het feit dat zij rekening houden met de opleidingsniveaus en benamingen van opleidingen in het buitenland, gaan zij uiterst nauwkeurig te werk. Het gaat hierbij om jouw toekomst en jouw kansen op de arbeidsmarkt en zij begrijpen dat fouten in je CV jouw kansen verkleinen.

CV laten vertalen door native speakers

Native speakers zijn opgegroeid in het buitenland en kennen de taal en cultuur door en door. Daarom kunnen zij perfect jouw CV vertalen. Voor het beste resultaat raden wij aan om ook je sollicitatiebrief en certificaten en diploma’s te laten vertalen door dezelfde medewerker. Deze houdt dan één lijn aan in het taalgebruik waardoor al jouw documentatie een mooi geheel vormt. Om de kwaliteit van je vertalingen te waarborgen zijn wij ISO gecertificeerd. Deze certificeringen vereisen dat wij ons kwaliteitsbeleid continu optimaliseren en naleven. 

Hierdoor verbeteren wij onze procedures steeds verder zodat onze klanten altijd de hoogste kwaliteit vertalingen van ons kan verwachten.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
cv vertalen

Kwaliteitsgarantie geldt voor alle vertalingen

Mocht je niet tevreden zijn met de vertaling, dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos aan. Uiteraard is het altijd handiger om de vertaling gelijk in een keer naar tevredenheid te laten uitvoeren. Daarom bespreken wij vooraf of jij specifieke wensen heb ten aanzien van het project. Denk hierbij aan de “tone of voice”, bepaalde terminologie en stilistische wensen. Wil je je CV laten vertalen met kwaliteitsgarantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!