Professioneel je CV laten vertalen

Je CV laten vertalen door een professioneel vertaalbureau. Wij helpen je graag als een potentiële werkgever vraagt om bijv. een Engelse versie van jouw CV en/of motivatie. Op je CV staan je opleidingen en je werkverleden. De combinatie van een goedgevuld CV en een sterke sollicitatiebrief zorgt ervoor dat je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wil je in het buitenland solliciteren of is het een Nederlands, maar internationaal operend bedrijf, laat dan jouw CV vertalen naar de taal van dat land. Belangrijk bij de vertaling van je CV is dat er rekening wordt gehouden met het feit dat landen verschillende opleidingsniveaus hanteren. De vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn op de hoogte van de buitenlandse equivalenten van Nederlandse opleidingen.

CV vertalen door ervaren CV vertalers

Onze vertalers hebben ruime ervaring in het vertalen van CV’s. Naast het feit dat zij rekening houden met de opleidingsniveaus en benamingen van opleidingen in het buitenland, gaan zij uiterst nauwkeurig te werk. Het gaat hierbij om jouw toekomst en jouw kansen op de arbeidsmarkt en zij begrijpen dat fouten in je CV jouw kansen verkleinen.

CV laten vertalen door native speakers

Native speakers zijn opgegroeid in het buitenland en kennen de taal en cultuur door en door. Daarom kunnen zij perfect jouw CV vertalen. Voor het beste resultaat raden wij aan om ook je sollicitatiebrief en certificaten en diploma’s te laten vertalen door dezelfde medewerker. Deze houdt dan één lijn aan in het taalgebruik waardoor al jouw documentatie een mooi geheel vormt. Om de kwaliteit van je vertalingen te waarborgen zijn wij ISO gecertificeerd. Deze certificeringen vereisen dat wij ons kwaliteitsbeleid continu optimaliseren en naleven.

Hierdoor verbeteren wij onze procedures steeds verder zodat onze klanten altijd de hoogste kwaliteit vertalingen van ons kan verwachten.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
cv vertalen

Kwaliteitsgarantie geldt voor alle vertalingen

Mocht je niet tevreden zijn met de vertaling, dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos aan. Uiteraard is het altijd handiger om de vertaling gelijk in een keer naar tevredenheid te laten uitvoeren. Daarom bespreken wij vooraf of jij specifieke wensen heb ten aanzien van het project. Denk hierbij aan de “tone of voice”, bepaalde terminologie en stilistische wensen. Wil je je CV laten vertalen met kwaliteitsgarantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij helpen je graag met jouw cv vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >