Aansprekend je sollicitatiebrief vertalen

Je bent op zoek naar een stage of baan in het buitenland. Je hebt een goedgevulde CV en een ijzersterke sollicitatiebrief. In het Nederlands. Helaas zal de ontvanger deze brief daarom niet kunnen begrijpen. Omdat je in een ander land wilt werken, heb je waarschijnlijk geprobeerd de taal een beetje te leren, maar je spreekt het lang niet genoeg om je sollicitatiebrief zelf te vertalen. In dat geval is het goed idee om de native speaker vertalers van Vertaalbureau Perfect in te schakelen om jouw brief voor je te vertalen.

Vertalers met ruime ervaring met sollicitatiebrief vertalen

Onze vertalers vertalen al jaren sollicitatiebrieven naar verschillende talen zoals Hongaars, Waals en Azerbeidzjaans. Zij kennen de taal als geen ander, omdat zij met de taal zijn opgegroeid. Zij kennen het verschil tussen spreektaal en zakelijke schrijftaal. Zij kennen de nuances die belangrijk zijn bij de communicatie in die taal. Zij kunnen jouw sollicitatiebrief vertalen met het oog voor de cultuurverschillen. Nog belangrijker is dat zij in de vertaling rekening houden met jouw schrijfstijl. De vertalers begrijpen dat jij tijd en energie hebt gestoken in het schrijven van een brief die jou het beste omschrijft en schrijven de brief daarom in jouw eigen woorden in de doeltaal.

Het handigst is om ook jouw CV en certificaten door dezelfde vertalers te laten omzetten naar de doeltaal zodat dezelfde woordkeuze gehanteerd wordt.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
sollicitatiebrief vertalen

Correcte vertaling van een sollicitatiebrief is belangrijk

Een sollicitatiebrief is de eerste indruk die je nieuwe werkgever van je heeft. Fouten mogen daarom niet voorkomen in je brief, ook geen kleine fouten. Daarom werken wij alleen met erkende vertalers met jarenlange ervaring. Om er zeker van te zijn dat er toch geen kleine foutjes in de tekst sluipen, laten wij alle vertalingen controleren door een ervaren revisor. Jij moet er namelijk van uit kunnen gaan dat de vertaling net zo ijzersterk is als jouw Nederlandse brief.

Wij helpen je graag met jouw sollicitatiebrief vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >