Scriptie professioneel laten vertalen?

Je scriptie is het eindproduct van je studie. Alles wat je geleerd hebt pas je toe tijdens het onderzoek en daarom mag je trots zijn op het eindproduct. Omdat universiteiten steeds internationaler worden, kun je je scriptie vertalen naar een internationale taal. Hierbij kan Vertaalbureau Perfect je bijstaan.

Laat jouw scriptie vertalen naar elke gewenste taal

Onze vertalers zijn niet alleen native speakers die een bepaalde taalcombinatie uitstekend beheersen. Zij zijn ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij met gemak jouw scriptie voor je omzetten naar elke gewenste taal. Wij hebben erkende vertalers in dienst die gespecialiseerd zijn in software, geneeskunde, rechten, techniek, financiën en marketing

Hierdoor kennen zij het vakjargon en kunnen zij de juiste woorden gebruiken om jouw scriptie op een professionele manier te vertalen.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
scriptie vertalen

Je scriptie liever zelf vertalen? Wij staan je bij!

Mocht je liever zelf je scriptie vertalen, ook dan kunnen wij je bijstaan. Als jij het document herschrijft in de doeltaal, dan redigeren wij deze voor je. Je gebruikt dan je eigen kennis en achtergrond om de inhoud zo goed mogelijk om te zetten, en wij kijken deze daarna voor je na. Dit is prijstechnisch voordeliger dan als wij het hele document vertalen.

Een gecertificeerd vertaalbureau dat meedenkt

Als je je scriptie zelf vertaalt, dan kijken wij deze taaltechnisch voor je na. Uiteraard kunnen wij je ook tips geven als bepaalde inhoudelijke zaken ons opvallen. Wij willen namelijk dat je tevreden bent met je vertaling. Voor al onze projecten geven wij een tevredenheidsgarantie af. Ben je niet tevreden met het eindproduct? Dan passen wij binnen 30 dagen nadat deze is geleverd, deze kosteloos aan. Zo kunnen wij jou verzekeren dat wij het beste product aan je opleveren. Gegarandeerd.