Scriptie professioneel laten vertalen?

Je scriptie is het eindproduct van je studie. Alles wat je geleerd hebt pas je toe tijdens het onderzoek en daarom mag je trots zijn op het eindproduct. Omdat universiteiten steeds internationaler worden, kun je je scriptie vertalen naar een internationale taal. Hierbij kan Vertaalbureau Perfect je bijstaan.

Laat jouw scriptie vertalen naar elke gewenste taal

Onze vertalers zijn niet alleen native speakers die een bepaalde taalcombinatie uitstekend beheersen. Zij zijn ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij met gemak jouw scriptie voor je omzetten naar elke gewenste taal. Wij hebben erkende vertalers in dienst die gespecialiseerd zijn in software, geneeskunde, rechten, techniek, financiën en marketing. Hierdoor kennen zij het vakjargon en kunnen zij de juiste woorden gebruiken om jouw scriptie op een professionele manier te vertalen.

scriptie vertalen vertaalbureau perfect
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Je scriptie liever zelf vertalen? Wij staan je bij!

Mocht je liever zelf je scriptie vertalen, ook dan kunnen wij je bijstaan. Als jij het document herschrijft in de doeltaal, dan redigeren wij deze voor je. Je gebruikt dan je eigen kennis en achtergrond om de inhoud zo goed mogelijk om te zetten, en wij kijken deze daarna voor je na. Dit is prijstechnisch voordeliger dan als wij het hele document vertalen.

Een gecertificeerd vertaalbureau dat meedenkt

Als je je scriptie zelf vertaalt, dan kijken wij deze taaltechnisch voor je na. Uiteraard kunnen wij je ook tips geven als bepaalde inhoudelijke zaken ons opvallen. Wij willen namelijk dat je tevreden bent met je vertaling. Voor al onze projecten geven wij een kwaliteitsgarantie af. Ben je niet tevreden met het eindproduct? Dan passen wij binnen 30 dagen nadat deze is geleverd, deze kosteloos aan. Zo kunnen wij jou verzekeren dat wij het beste product aan je opleveren. Gegarandeerd.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw scriptie vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw scriptie vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.