Vertaalsoftware inzetten

Vertaalbureau Perfect heeft veel ervaring met inzetten van vertaalsoftware. Wij zijn bijvoorbeeld officieel reseller van de vertaalsoftware Smartling. Smartling biedt een vertaalbeheerplatform om digitale inhoud overal ter wereld meertalig te maken. Daarnaast hebben wij veel ervaring met veel andere (gratis) vertaalsoftware.

Ben je geïnteresseerd in het inzetten van vertaalsoftware?

Wij denken graag met je mee voor de juiste oplossing. Ons vertaalbureau heeft veel ervaring met het inzetten van vertaalsoftware voor het vertalen van technische documenten, websites of webshops, marketing content, mobiele apps en social media. Maar ook bedrijfsdocumenten en andere communicatiemiddelen die gebruikt kunnen worden binnen een internationale onderneming.

Online content vertalen met vertaalsoftware

Als je nieuwe markten wilt aanboren is het vertalen van de website een van de eerste en meest laagdrempelige stappen. Om echt internationaal succes te hebben, is een consistente en continue stroom van communicatie nodig. Dit betekent vele vertaalprojecten naast elkaar en om hier orde in te houden, kunnen wij als vertaalbureau diverse software adviseren of inzetten. De software zorgt voor een gestructureerd proces bij het omzetten van digitale content naar vertaalbare documenten. De vertaalde content komt via hetzelfde systeem bij jou terug en het doorvoeren van de vertaalde content gebeurt snel en efficiënt. Ook is het inzetten van vertaalgeheugens mogelijk. Wij denken graag mee over het inzetten van de juiste vertaalsoftware voor jouw project.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >