Vertaalsoftware inzetten

Vertaalbureau Perfect heeft veel ervaring met inzetten van vertaalsoftware. Wij zijn bijvoorbeeld officieel reseller van de vertaalsoftware Smartling. Smartling biedt een vertaalbeheerplatform om digitale inhoud overal ter wereld meertalig te maken. Daarnaast hebben wij veel ervaring met veel andere (gratis) vertaalsoftware.

Ben je geïnteresseerd in het inzetten van vertaalsoftware?

Wij denken graag met je mee voor de juiste oplossing. Ons vertaalbureau heeft veel ervaring met het inzetten van vertaalsoftware voor het vertalen van technische documenten, websites of webshops, marketing content, mobiele apps en social media. Maar ook bedrijfsdocumenten en andere communicatiemiddelen die gebruikt kunnen worden binnen een internationale onderneming.

Online content vertalen met vertaalsoftware

Als je nieuwe markten wilt aanboren is het vertalen van de website een van de eerste en meest laagdrempelige stappen. Om echt internationaal succes te hebben, is een consistente en continue stroom van communicatie nodig. Dit betekent vele vertaalprojecten naast elkaar en om hier orde in te houden, kunnen wij als vertaalbureau diverse software adviseren of inzetten. De software zorgt voor een gestructureerd proces bij het omzetten van digitale content naar vertaalbare documenten. De vertaalde content komt via hetzelfde systeem bij jou terug en het doorvoeren van de vertaalde content gebeurt snel en efficiënt. Ook is het inzetten van vertaalgeheugens mogelijk. Wij denken graag mee over het inzetten van de juiste vertaalsoftware voor jouw project.