Gecertificeerd Kroatisch vertaalbureau

Kroatië is een fantastisch vakantieland. Met een ideale combinatie van ongerepte natuur en prachtige stranden, vieren steeds meer mensen daar hun vakantie. Steeds meer bedrijven bieden vakanties aan in Kroatië en daarvoor moeten folders, webteksten en andere reclame-uitingen vertaald worden naar het Kroatisch. Als Kroatisch vertaalbureau bieden wij hiervoor de oplossing.

Het Kroatisch

Net als het Servisch en het Bosnisch is het Kroatisch een Servo-Kroatische taal. Het Kroatisch is de officiële taal van Kroatië. In de tijd van het voormalige Joegoslavië, was Servo-Kroatisch de hoofdtaal en werden het Kroatisch, het Servisch en het Bosnisch als dialecten beschouwd. Ze lijken dan ook erg op elkaar, op dezelfde manier als Brits en Amerikaans Engels op elkaar lijken.

Nadat Joegoslavië uiteenviel en de republieken als onafhankelijke staten verder gingen, besloten de overheden meer nadruk te leggen op de eigen identiteit van elk land. Er werden woorden toegevoegd aan de talen waardoor er meer verschillen zijn gaan ontstaan. Toch zijn er genoeg overeenkomsten tussen de talen dat ze onderling verstaanbaar zijn.

Native speakers

Gezien Joegoslavië niet lang geleden uiteenviel, ligt het verleden nog gevoelig. Het is daarom van belang om hier rekening mee te houden bij vertalingen. Onze native speakers zijn geboren en getogen in Kroatië en begrijpen als geen ander hoe de taal en cultuur in elkaar zit. Daarom werken wij alleen met hoogopgeleide native speaker vertalers die rekening houden met de cultuur en geschiedenis van een land.

kroatische vertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Gecertificeerd Kroatisch vertaalbureau

Wij hebben twee kwaliteitskeurmerken, namelijk de ISO-9001 en de ISO-17100 certificering. Het doel van de ISO norm is het continu optimaliseren van de klanttevredenheid. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid na te leven. De ISO-17100 norm garandeert een hoogwaardige kwaliteit van onze vertalingen. Dankzij onze native speaker vertalers is de kwaliteit van onze vertalingen uitmuntend. Om dit te garanderen, laten wij ook een ervaren Kroatische revisor de vertalingen controleren voor wij deze aan jou retourneren.

Voor vertalingen vanuit of naar de nabij Kroatië gelegen landen kun je ook bij ons terecht, zie ons: Bosnisch vertaalbureau; Roemeens vertaalbureau; Sloveens vertaalbureau of Servisch vertaalbureau.

Kroatisch vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Kroatisch onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2019 vertaalden wij meer dan 50 bestanden van en naar het Kroatisch. Onze Kroatische vertalers kunnen voor jou van en naar het Kroatisch vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Kroatische vertalingen. Laat daarom je documenten door een Kroatisch vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Kroatisch – Nederlands, Nederlands – Kroatisch, Duits – Kroatisch, Kroatisch - Duits en Engels – Kroatisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Kroatische vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse jaarverslag vertalen naar het Kroatisch? Wij helpen je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw Kroatische vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Kroatische vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.