Scandinavisch vertaalbureau met ruime ervaring

Wij vertalen als toonaangevend vertaalbureau in Nederland dagelijks teksten naar de Scandinavische talen. Tot de Scandinavische behoren het Noors, Zweeds, IJslands, Deens en het Faeröers. Wij vertalen het vaakst naar het Noors, Zweeds en Deens en soms naar het Faeröers.

Hoogopgeleide Scandinavische vertalers

Als Scandinavisch vertaalbureau zijn bij ons ervaren Scandinavische vertalers werkzaam. Onze vertalers zijn native speakers en gespecialiseerd in een vakgebied. Wij vertalen namelijk veel voor technische, juridische, medische of marketing organisaties. Als er algemene voorwaarden vertaald moeten worden dan worden deze vertaald door een  juridische vertaler. Als er een website vertaald moet worden dan schakelen wij een marketingvertaler in die ervaring heeft met SEO. 

Als onze vertalers een deel van de tekst niet geheel begrijpen kunnen zij een beroep doen op elkaar. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
Scandinavisch vertaalbureau

Gecertificeerd Scandinavisch vertaalbureau

Wij beschikken over zowel een ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Deze twee certificeringen gelden als de toonaangevende keurmerken voor de vertaalbranche. De ISO-9001 norm richt zich voornamelijk op het verhogen van de klanttevredenheid en het verbeteren van de bedrijfsprocessen. De ISO-17100 norm richt zicht op de kwaliteit van de vertalingen. Onze vertalers moeten bijvoorbeeld voldoen aan opleidings- en ervaringscriteria. Dit is uniek voor een Scandinavisch vertaalbureau. De vertaling wordt daarnaast nog gereviseerd door een ervaren revisor. Ondanks de hoge kwaliteit hanteren wij voor een gecertificeerd vertaalbureau een scherp tarief. Dit is mogelijk door het inzetten van onze eigen ontwikkelde slimme applicaties. Deze applicaties ondersteunen de vertalers en projectmanagers zodat zij effectiever kunnen werken. Hierdoor zijn wij één van de voordeligste gecertificeerde vertaalbureaus van Nederland.