Gecertificeerd Zweeds vertaalbureau

Als Zweeds vertaalbureau vertalen wij regelmatig voor Nederlandse organisaties naar het Zweeds. Door de stabiele economie en de groei van de import wordt het voor Nederlandse bedrijven steeds interessanter om zaken te doen met een Zweeds bedrijf. Hierbij is het van belang dat de boodschap op de juiste manier wordt overgebracht op de doelgroep. Door onze kennis en jarenlange ervaring als Zweeds vertaalbureau kunnen wij voor jou de taalbarrières doorbreken.

Onze Zweedse vertaaldienst

Regelmatig krijgen wij de vraag om Zweedse teksten te vertalen naar een andere taal en omgekeerd. Het gaat hierbij voornamelijk om juridische, marketing- of technische teksten. Vertaalbureau Perfect heeft veel ervaring met Zweedse vertalingen en is het aangewezen vertaalbureau om jouw teksten te laten vertalen. Naast het verzorgen van vertalingen, redigeren wij ook vaak vertaalde teksten. 

Wij zorgen er niet alleen voor dat eventuele onvolkomenheden uit de tekst worden verwijderd, maar wij kunnen desgewenst ook adviseren over aanpassingen in de formulering. Op deze manier kan je de tekst nog beter afstemmen op de doelgroep.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
zweeds vertaalbureau

Gecertificeerd Zweeds vertaalbureau met in-house vertalers

Al onze vertalingen zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Dit komt doordat wij door het KIWA zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Een van de voordelen van die certificering is dat wij uitsluitend werken met ervaren hoogopgeleide vertalers. Daarnaast zijn deze vertalers ook allemaal native speakers waardoor zij niet alleen de taal, maar ook de cultuur van het land goed kennen. Na het vertaalproces wordt elke tekst nog gecontroleerd door een van onze gespecialiseerde revisors.

Naast vertalingen van en naar het Zweeds zijn wij ook gespecialiseerd in het Deens, Noors en Fins. Kortom: een gecertificeerd Scandinavisch vertaalbureau.