Evenementenhal is een organisatie die allerlei evenementen verzorgt voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Op dit moment beschikt Evenementenhal over 3 prachtige locaties: Hardenberg, Gorinchem en Venray. 

De zojuist genoemde Evenementenhallen zijn uitermate geschikt voor beurzen, concerten, congressen, evenementen, vergaderingen, bruiloften en ga zo maar door!

In een steeds verder digitaliserende wereld is het van groot belang dat u ook het persoonlijke contact met uw klanten en zakenpartners behoudt. Dat is waar Evenementenhal in beeld komt. De hallen en zalen van Evenementenhal bieden voor iedere gelegenheid de perfecte locatie.

Ontzorgen is een van de belangrijkste kernwaarden van Evenementenhal. Dat betekent dat er niet alleen een professionele, sfeervolle ambiance gecreëerd wordt. Evenementenhal gaat nog een stapje verder, en dat is de “full service formule”. Dankzij deze formule wordt u een optimale beleving gegarandeerd. Evenementenhal ondersteunt tijdens de beurs en is altijd een goede gastheer of gastvrouw. Bij Evenementenhal kunt u zorgeloos op de beurs staan! Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd.

Wij doen op regelmatige basis vertalingen voor Evenementenhal (veel Engelse vertalingen). Evenementenhal is een bedrijf dat ook veel te maken heeft met teksten met een marketinggerichte inhoud. Het is daarbij voor hen belangrijk dat de boodschap goed overkomt, ook in de andere taal. Verder is het belangrijk dat wij rekening houden met de doelgroep. De doelgroepen lopen ver uiteen, van zakelijk tot particulier etc. Ook is er in veel gevallen enige vakkennis nodig. Wij zorgen er dan altijd voor dat de vertaler die aan de vertaling gekoppeld wordt beschikt over de nodige kennis van zaken.

Wij hebben daardoor uitstekende vertalingen kunnen leveren voor Evenementenhal en hopen dan ook dat wij nog langdurig zaken kunnen blijven doen met deze professionele organisatie.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...