Evenementenhal is een organisatie die allerlei evenementen verzorgt voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Op dit moment beschikt Evenementenhal over 3 prachtige locaties: Hardenberg, Gorinchem en Venray.

De zojuist genoemde Evenementenhallen zijn uitermate geschikt voor beurzen, concerten, congressen, evenementen, vergaderingen, bruiloften en ga zo maar door!

In een steeds verder digitaliserende wereld is het van groot belang dat u ook het persoonlijke contact met uw klanten en zakenpartners behoudt. Dat is waar Evenementenhal in beeld komt. De hallen en zalen van Evenementenhal bieden voor iedere gelegenheid de perfecte locatie.

Ontzorgen is een van de belangrijkste kernwaarden van Evenementenhal. Dat betekent dat er niet alleen een professionele, sfeervolle ambiance gecreëerd wordt. Evenementenhal gaat nog een stapje verder, en dat is de “full service formule”. Dankzij deze formule wordt u een optimale beleving gegarandeerd. Evenementenhal ondersteunt tijdens de beurs en is altijd een goede gastheer of gastvrouw. Bij Evenementenhal kunt u zorgeloos op de beurs staan! Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd.

Wij doen op regelmatige basis vertalingen voor Evenementenhal (veel Engelse vertalingen). Evenementenhal is een bedrijf dat ook veel te maken heeft met teksten met een marketinggerichte inhoud. Het is daarbij voor hen belangrijk dat de boodschap goed overkomt, ook in de andere taal. Verder is het belangrijk dat wij rekening houden met de doelgroep. De doelgroepen lopen ver uiteen, van zakelijk tot particulier etc. Ook is er in veel gevallen enige vakkennis nodig. Wij zorgen er dan altijd voor dat de vertaler die aan de vertaling gekoppeld wordt beschikt over de nodige kennis van zaken.

Wij hebben daardoor uitstekende vertalingen kunnen leveren voor Evenementenhal en hopen dan ook dat wij nog langdurig zaken kunnen blijven doen met deze professionele organisatie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >