Het is onmogelijk om een exact aantal te geven van alle woorden die in de Engelse taal wordt gebruikt. Een organisatie genaamd de Global Language Monitor heeft echter na gedegen onderzoek een schatting gedaan die uitkwam op maar liefst 988.968 woorden. Hoewel er veel discussies zijn over welke woorden nu wel en niet mogen worden meegerekend, kunnen we het erover eens zijn dat het in ieder geval een heel groot aantal is.

Het is verrassend om te horen dat mensen die Engels als hun moedertaal hebben, slechts 7.500 woorden gebruiken voor 90% van hun gesproken en geschreven taal. Wie Engels wil leren zou er dus verstandig aan doen om allereerst deze woorden te leren.

Uitgeverij MacMillan

De uitgeverij MacMillan heeft onderzoek gedaan naar deze meest gebruikte woorden in de Engelse taal en een woordenboek opgesteld waar al deze, rood gemarkeerde, woorden verzameld zijn. Vervolgens hebben ze de verschillende woorden ook weer geclassificeerd naar de mate van gebruik. Zo komen de woorden met 1 ster redelijk vaak, die met 2 sterren nog vaker en de woorden met 3 sterren het vaakst.

MacMillan kan jou ook helpen als je je Engels wilt verbeteren. Zij hebben onlangs een Facebook pagina en Twitter account gelanceerd. Als je deze volgt zie je elke dag drie veelgebruikte woorden voorbijkomen. Op deze manier leer je via jouw eigen sociale media binnen een kleine 7 jaar alle belangrijke woorden. Naast de woorden geven ze je ook nog handige taaltips en advies. Het proberen waard dachten we zo!

Mocht je echter niet over de tijd beschikken om je Engels tot een professioneel niveau te tillen, dan bieden onze ervaren Engelse vertalers uitkomst.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >