Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Frans vertaalbureau

Wij zijn specialist in de Franse taal. Als Frans vertaalbureau zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige Franse vertalingen en omdat Fransen enorm trots zijn op hun taal, vertalen wij met gevoel en stemmen de vertaling optimaal af op de doelgroep. Om succesvol zaken te kunnen doen in Frankrijk of andere Franstalige landen is het aan te raden allereerst de taalbarrière te doorbreken met een goede Franse vertaling, wij helpen u verder.

Naar het Frans vertalen

Vertaalster FransEen goede Franse vertaling is niet alleen een kwestie van woorden omzetten naar de Franse taal. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat het schrijven van een tekst naar het Frans veel beter aansluit op de te bereiken doelgroep, dan het simpelweg vertalen van een tekst naar het Frans. Met het herschrijven van een tekst creëer je de mogelijkheid om meer gevoel in de vertaling te leggen en daardoor een betere afstemming. Uiteraard is het ‘gewoon’ vertalen van een tekst naar het Frans een optie, bijvoorbeeld voor een intern document of als het doel is om bepaalde informatie begrijpbaar te maken door vertaling. Echter, als het doel van de vertaling commercieel is of het betreft zelfs een juridische [beëdigde] vertaling, dan is de beste keuze om een gecertificeerd Frans vertaalbureau in te zetten.

Kies voor een specialist in de Franse taal

Als Frans vertaalbureau maken wij uitsluitend gebruik van hoogopgeleide ervaren Franse vertalers. Onze vertalers zijn zogeheten native speakers, wat betekent dat deze vertalers opgegroeid zijn met de Franse taal en cultuur. Ook beschikken wij over twee kwaliteitskeurmerken binnen de vertaalbranche; de ISO9001:2008 en de NEN-EN-15038 certificering. Dit betekent dat elke Franse vertaling nauwkeurig gecontroleerd wordt door een ervaren Franstalige revisor en dat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige vertaling.

Zoekt u een gecertificeerd Frans vertaalbureau? Zoek niet verder en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan