Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Spaans vertaalbureau

Spaanse vertaler - Vertaalbureau PerfectVoor het verzorgen van uw vertalingen van en naar het Spaans bent u bij ons Spaans vertaalbureau aan het juiste adres. Spaans is een van de meeste gesproken talen ter wereld. Vooral in Zuid-Amerika is Spaans de meest gesproken taal. Mocht u zaken willen doen in een van deze landen, dan is een gedegen Spaanse vertaling onvermijdelijk.

Spaans vertalen

In Spanje worden verschillende talen gesproken, welke regelmatig voor grote verwarring zorgen in het buitenland. Daar spreekt men over dialecten, terwijl Spanje in totaal vijf officiële talen heeft, te weten:

  • Spaans(Castiliaans)
  • Catalaans
  • Baskisch
  • Galicisch
  • Aranees

Spaans is de enige officiële nationale taal en de overige vier zijn erkende regionale talen. Het Catalaans wordt bijvoorbeeld door 18% van de totale Spaanse bevolking gesproken en een van de grootste steden in Spanje ligt in Catalonië: Barcelona. Dit zou betekenen dat bijvoorbeeld een Spaanse website vertaling gericht op Barcelona eerder in het Catalaans dan in het Spaans vertaald zou moeten worden of zelfs allebei. Nu zijn dit uitzonderingen, maar niet onbelangrijk als u met uw vertaling een specifieke doelgroep wilt bereiken.

Waarom kiezen voor ons Spaans Vertaalbureau

Als Spaans vertaalbureau kunnen wij u helpen uw boodschap gericht op één van de circa 500 miljoen Spaanssprekende mensen over te brengen met een professionele Spaanse vertaling.

Onze vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door Spaanse native speakers met een hoge opleiding in de Spaanse taal en cultuur. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw vertaling kwalitatief hoogwaardig is en dat de vertaling volledig is afgestemd op de te bereiken doelgroep.

Vertaalbureau Perfect is ISO9001:2008 en NEN-EN-15038 gecertificeerd. Volgens deze normen wordt elke vertaling gecontroleerd door een ervaren revisor. Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden dat professionele vertalingen een vereiste zijn voor een goede band met uw Spaanse klanten en zakenpartners. Vertaalbureau Perfect garandeert derhalve een snelle, voordelige en uiterst kwalitatieve vertaling.

Zoekt u een gecertificeerd Spaans vertaalbureau? Zoek niet verder en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan