Na urenlang rijden, soundchecken, filmen, knippen, plakken, editen, etc. is het dan eindelijk zo ver:

De ervaringsfilmpjes staan online!

Het idee achter de ervaring filmpjes is het inzicht geven hoe klanten over ons denken. Wij zijn hiervoor op bezoek gegaan bij AAme Accountants & Belastingadviseurs te Delft en Van Diggele Tekst en Muziek in Hazerswoude.

Bij AAmee Accountants & Belastingadviseurs spraken wij met Andre Tjin-Asjoe. Andre is onze vaste contactpersoon wat betreft vertalingen. Vertaalbureau Perfect voert al geruime tijd diverse vertalingen uit voor AAme naar verschillende talen.

In de tweede video praten wij met Gejus van Diggele. Voor Van Diggele hebben wij meerdere vertalingen van en naar het Duits uitgevoerd.

Naast het tweetal filmpjes kunt u ook ervaringen van andere klanten lezen op de pagina ervaringen met ons vertaalbureau.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...