Kamernet is in de afgelopen 10 jaar de grootste kamersite van Nederland geworden. Daarmee is het een begrip in de wereld van de studenten die op zoek zijn naar een kamer. Met haar aanbod van kamers in allerlei studentensteden heeft het al meer dan 600.000 studenten aan een nieuwe kamer geholpen.

Mede door deze enorme groei in de afgelopen 10 jaar heeft Kamernet besloten website te gaan vertalen naar het Duits en het Engels, om zo ook buitenlandse studenten van dienst te kunnen zijn. Omdat Vertaalbureau Perfect al veel meer websites met goed gevolg heeft vertaald, heeft Kamernet de opdracht van deze vertalingen gegeven aan Vertaalbureau Perfect.

Bij een website vertaling moet ook rekening gehouden worden met de HTML-codes die de website vormen. Dat betekent dat er tussen de codes vertaald wordt, zodat de website makkelijk te transporteren is en het inpassen van de vertaalde tekst geen extra tijd kost. Dit betekent wel dat deze opdracht erg secuur moet gebeuren, een punt of een komma teveel kan een fout in de code betekenen, waardoor de website niet meer werkt.

Wilt u meer weten over de opdrachten die Vertaalbureau Perfect uitvoert, of heeft gedaan? Kijk dan bij onze referenties.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...