DE NOOD is al bijna een eeuw de producent van exclusieve buitenverlichting, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen als koper, messing en brons.

Door de unieke combinatie van ambachtelijk werk met moderne lichttechnieken en materialen zijn de producten van zeer hoge kwaliteit en hebben een uiterst lange levensduur.

Unieke producten

DE NOOD maakt zulke unieke exemplaren dat elk afgeleverd product wordt voorzien van een uniek nummer en een ‘Certificaat van Echtheid’. De lantaarns zijn een ware verrijking van de omgeving.

De producten van DE NOOD zijn veelal terug te vinden bij koninklijke paleizen, kastelen en monumentale panden, maar tegenwoordig ook bij moderne villa’s en buitenhuizen.

Daarnaast bepalen DE NOOD buitenlantaarns het straatbeeld in verschillende wijken verspreid over 200 gemeenten binnen Nederland.

Onze toevoeging

Voor dit bijzondere bedrijf vertalen wij regelmatig nieuwsberichten en artikelen in het Engels, Frans en Duits. Ook hebben wij ook de website van DE NOOD vertaald naar zowel het Engels als het Duits.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...