DE NOOD is al bijna een eeuw de producent van exclusieve buitenverlichting, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen als koper, messing en brons.

Door de unieke combinatie van ambachtelijk werk met moderne lichttechnieken en materialen zijn de producten van zeer hoge kwaliteit en hebben een uiterst lange levensduur.

Unieke producten

DE NOOD maakt zulke unieke exemplaren dat elk afgeleverd product wordt voorzien van een uniek nummer en een ‘Certificaat van Echtheid’. De lantaarns zijn een ware verrijking van de omgeving.

De producten van DE NOOD zijn veelal terug te vinden bij koninklijke paleizen, kastelen en monumentale panden, maar tegenwoordig ook bij moderne villa’s en buitenhuizen.

Daarnaast bepalen DE NOOD buitenlantaarns het straatbeeld in verschillende wijken verspreid over 200 gemeenten binnen Nederland.

Onze toevoeging

Voor dit bijzondere bedrijf vertalen wij regelmatig nieuwsberichten en artikelen in het Engels, Frans en Duits. Ook hebben wij ook de website van DE NOOD vertaald naar zowel het Engels als het Duits.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 656 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.