Vandaag lichten we opnieuw een opdracht uit. In dit geval gaat het om meerdere opdrachten. Je zou zelfs kunnen spreken van een samenwerking. Voor het bedrijf Little b verzorgen wij namelijk sinds een half jaar regelmatig een vertaling.

Het bedrijf Little b is een onderneming in de zakelijke dienstverlening gericht op de sierteeltsector. Little b adviseert bedrijven op strategisch niveau op het gebied van ICT & online marketing, voert gemaakte plannen (deels) uit en zorgt voor de aftersales. Hier kan de klant zo betrokken bij zijn als hij/zij zelf wil. De opdracht Voor dit bedrijf voeren wij dus sinds ruim een half jaar regelmatig een vertaling uit. Het gaat bij deze opdrachten vaak om een commerciële tekst die vertaald moet worden vanuit het Nederlands naar het Duits en Engels. U kunt hierbij denken aan product- of bedrijfsinformatie. Little b speelt deze vertalingen dan weer door aan hun klanten. Vertaalbureau Perfect kan ook voor u een vertaling verzorgen. Wij hebben vertalers tot onze beschikking in meerdere vakgebieden die voor u vertalen naar elke gewenste taal. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn en benieuwd zijn naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen, neem dan eens contact op met ons of vraag direct een offerte aan.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 656 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.