Pepperminds is een conversiegedreven organisatie, gespecialiseerd in activatie, verkoop en loyaliteit. Per jaar werven zij bij elkaar 300.000 abonnementen, lidmaatschappen, donateurs, leads en verkooptransacties.

Met meer dan 900 enthousiaste en toegewijde studenten is Pepperminds actief aan de deur, op straat, op beurzen en evenementen en aan de telefoon. Door de crossmediale wervings- en promotieprojecten worden 10 miljoen consumenten per jaar bereikt. Pepperminds heeft inmiddels 10 vestigingen in heel Nederland.

Voor Pepperminds heeft Vertaalbureau Perfect een deel van de website in het Duits vertaald. Uiteraard is bij deze websitevertaling rekening gehouden met populaire zoekmachines als Google en Bing.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...