Eastborn Slaapsystemen B.V. is een producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, bedden, lattenbodems, nachtkastjes en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen. In een zeer moderne fabriek in Vroomshoop produceert Eastborn haar slaapsystemen. Eastborn is opgericht in 1959 en bestaat in 2009 50 jaar. Eastborn opereert als een zelfstandig bedrijf en richt zich met name op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.

Vertaalbureau Perfect heeft voor Eastborn allereerst een handleiding voor hun slaapsysteem vertaald naar het Engels. Bij het handleiding vertaling is naast talenkennis ook technische kennis nodig. Tevens moet er rekening gehouden worden met de doelgroep van de handleiding: de eindgebruiker. De tekst moet duidelijk en simpel zijn, met korte zinnen en in de juiste terminologie. Via ons klantenplatform kon de voortgang van de vertaling worden bijgehouden door Eastborn.

Daarnaast hebben wij ook een garantiecertificaat vertaald naar het Engels. Hiervoor hebben wij  onze juridische vertalers gebruikt, voor het maken van een juridische vertaling is namelijk specialistische kennis noodzakelijk. Zij zijn op de hoogte van de wetgeving en juridische procedures in Engeland. Dit is van groot belang, want een verkeerd vertaald juridisch document kan grote gevolgen hebben.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...