Het uiterlijk is door de jaren heen veranderd. Maar de emotie van Porsche is van alle tijden. Dat was en blijft de passie voor het merk. Lammertink Classics is opgericht uit pure liefde voor alles wat met Porsche te maken heeft.

Lammertink Classics biedt de mogelijkheid de passie ook zelf te ervaren. Zij bieden u met veel zorg gebouwde
replica's van het merk Vintage aan. De 356 Vintage Speedster is tot in extreem detail gelijk aan het origineel en beschikt over zeer mooie pasnaden.

ammertink Classics bouwt deze auto's nieuw en totaal naar uw wens. Op basis van een ingekort kever chassis kunt u zelf uw ideale 356 Speedster samenstellen en er zijn scala aan mogelijkheden om uw auto te verpersoonlijken.

De Spaanse vertalingen

Vertaalbureau Perfect heeft voor Lammertink Classics de website vertaling naar het Spaans verzorgd. Zoals vele bedrijven haar zijn voor gegaan, heeft Lammertink Classics haar kansen gezien en gegrepen op de Spaanse markt. Eén van de eerste stappen die een onderneming maakt is het beschikbaar maken van je site voor Spaanstaligen.

De website is veelal het belangrijkste communicatiemiddel voor een bedrijf. Bovendien is het vaak ook een van de eerste dingen die een klant van het bedrijf te zien krijgt. Een goede vertaling is dan ook belangrijk. Zo mag een goede en duidelijke ‘call to action’ op een Nederlandse website niet verloren gaan door de vertaling van de website naar het Spaans. Wij hebben de website zo vertaald dat de inhoud en schrijfstijl van de site behouden wordt, maar deze wel is aangepast aan de plaatselijke cultuur.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...