Spanje is niet alleen al jarenlang een van de favoriete vakantiebestemmingen, maar nu ook het favoriete land voor studenten om een periode te studeren.

Met behulp van uitwisselingsprogramma’s gaan duizenden studenten tijdelijk in het buitenland studeren. Het zonovergoten Spanje is voor veel studenten de favoriete bestemming voor een tijdelijke studie. Het aantal studenten dat ging studeren in Spanje steeg naar een recordaantal van maar liefst 231.000 studenten in 2010/2011, 8,5 procent meer dan het jaar daarvoor.

De uitwisselingsprogramma’s zijn bedoeld om de samenwerking tussen de verschillende landen op allerlei onderwijsniveaus te bevorderen.

Spanje en de Spaanse taal zijn dus nog steeds in trek bij de jeugd. Dit schept mogelijkheden voor de toekomst. Het zal namelijk altijd interessant zijn om zaken te doen met grote landen in Spanje. Ook nu is dit nog het geval, ondanks de crisis. En juist nu is het met name van groot belang om correct te corresponderen met uw Spaanse klanten en/of zakenpartners. In deze tijden van crisis wilt u natuurlijk geen belangrijke partners of klanten kwijtraken. Het belang van goede vertalingen is daarom nu misschien nog wel belangrijker dan voorheen.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...