Spanje is niet alleen al jarenlang een van de favoriete vakantiebestemmingen, maar nu ook het favoriete land voor studenten om een periode te studeren.

Met behulp van uitwisselingsprogramma’s gaan duizenden studenten tijdelijk in het buitenland studeren. Het zonovergoten Spanje is voor veel studenten de favoriete bestemming voor een tijdelijke studie. Het aantal studenten dat ging studeren in Spanje steeg naar een recordaantal van maar liefst 231.000 studenten in 2010/2011, 8,5 procent meer dan het jaar daarvoor.

De uitwisselingsprogramma’s zijn bedoeld om de samenwerking tussen de verschillende landen op allerlei onderwijsniveaus te bevorderen.

Spanje en de Spaanse taal zijn dus nog steeds in trek bij de jeugd. Dit schept mogelijkheden voor de toekomst. Het zal namelijk altijd interessant zijn om zaken te doen met grote landen in Spanje. Ook nu is dit nog het geval, ondanks de crisis. En juist nu is het met name van groot belang om correct te corresponderen met uw Spaanse klanten en/of zakenpartners. In deze tijden van crisis wilt u natuurlijk geen belangrijke partners of klanten kwijtraken. Het belang van goede vertalingen is daarom nu misschien nog wel belangrijker dan voorheen.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.