We weten allemaal dat het slecht gaat met Griekenland. Maar ook Spanje kampt met economische problemen. De Spaanse regering heeft dan ook laten weten te moeten gaan bezuinigen. Gelukkig lijkt het weer de goede kant op te gaan met Spanje, mede dankzij een nieuwe overeenkomst om tot een afbouw van de Griekse staatsschuld te komen. Spanje kan dus voorlopig opgelucht ademhalen. Ondanks deze gunstige ontwikkelingen groeit de sociale onrust in Spanje nog steeds. Zo moest er recent nog hard worden opgetreden tegen studenten die in Valencia protesteerden. Zij protesteerden tegen de bezuinigingen op het onderwijs. Op deze manier probeert de overheid het min of meer in de doofpot te stoppen. Nu komt alles mede door Griekenland aan het licht. Hopelijk weet Spanje de goede lijn door te trekken door een goed bezuinigingsbeleid.

Crisis raakt lang niet iedereen

Er zijn altijd nog mensen die zich helemaal niets aan hoeven trekken van deze crisis. Het zou me niet verbazen als zij niet eens weten dat er een crisis gaande is. Ik heb het dan over mensen zoals Christiano Ronaldo, sterspeler bij Real Madrid. Het schijnt dat hij niet tevreden is over zijn huidige salaris (een schamele 13(!) miljoen euro per jaar). Maar hij wil meer. Het is zelfs zo, dat hij in zijn contract een bizarre clausule heeft laten opnemen. Deze luidt als volgt: Ronaldo moet altijd de best betaalde speler ter wereld zijn. Op voetbalgebied lijkt men dus weinig last te hebben van de crisis. Al kun je natuurlijk wel vraagtekens zetten bij deze absurde salarissen.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.