We weten allemaal dat het slecht gaat met Griekenland. Maar ook Spanje kampt met economische problemen. De Spaanse regering heeft dan ook laten weten te moeten gaan bezuinigen. Gelukkig lijkt het weer de goede kant op te gaan met Spanje, mede dankzij een nieuwe overeenkomst om tot een afbouw van de Griekse staatsschuld te komen. Spanje kan dus voorlopig opgelucht ademhalen. Ondanks deze gunstige ontwikkelingen groeit de sociale onrust in Spanje nog steeds. Zo moest er recent nog hard worden opgetreden tegen studenten die in Valencia protesteerden. Zij protesteerden tegen de bezuinigingen op het onderwijs. Op deze manier probeert de overheid het min of meer in de doofpot te stoppen. Nu komt alles mede door Griekenland aan het licht. Hopelijk weet Spanje de goede lijn door te trekken door een goed bezuinigingsbeleid.

Crisis raakt lang niet iedereen

Er zijn altijd nog mensen die zich helemaal niets aan hoeven trekken van deze crisis. Het zou me niet verbazen als zij niet eens weten dat er een crisis gaande is. Ik heb het dan over mensen zoals Christiano Ronaldo, sterspeler bij Real Madrid. Het schijnt dat hij niet tevreden is over zijn huidige salaris (een schamele 13(!) miljoen euro per jaar). Maar hij wil meer. Het is zelfs zo, dat hij in zijn contract een bizarre clausule heeft laten opnemen. Deze luidt als volgt: Ronaldo moet altijd de best betaalde speler ter wereld zijn. Op voetbalgebied lijkt men dus weinig last te hebben van de crisis. Al kun je natuurlijk wel vraagtekens zetten bij deze absurde salarissen.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >