Vanavond om 20.45 is het zover. Nederland staat op het Europees Kampioenschap voetbal 2012 tegenover aartsrivaal Duitsland. Nederland zal vandaag bijna zeker moeten winnen om de kwartfinale te kunnen halen.

Statistieken wijzen uit dat Duitsland en Nederland de meest ervaren landen zijn in de geschiedenis van het EK. Duitsland speelde 38 wedstrijden en Nederland 32. Duitsland won het toernooi al 3 maal, en verloor de finale ook al 3 maal. Nederland stond slechts 1 keer in de finale, maar won die ook (in 1988). Nederland werd wel 4 maal uitgeschakeld in de halve finale, terwijl de Duitsers dit slechts 1 keer overkwam.

Als we naar de onderlinge resultaten van wedstrijden tussen Nederland en Duitsland kijken, zien we 38 wedstrijden, die 14 keer gewonnen werd door Duitsland, 14 keer in een gelijk spel eindigde en 10 keer door Nederland gewonnen werd. Wat betreft de ontmoetingen op een Europees Kampioenschap, heeft Nederland 2 keer gewonnen, 1 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren. Wat dat betreft ziet het er rooskleurig voor Nederland uit.

Wat voorspellen de kenners bij Nederland – Duitsland?
Joachim Löw, bondscoach van Duitsland: 1-2
Johan Derksen, voetbal-analyticus: 3-1
Rene van der Gijp, voetbal-analyticus: 1-0
Jan Boskamp, voetbal-analyticus: 3-1
Wilfred Genee, tv-presentator: 2-2

De Nederlanders hebben dus nog het volste vertrouwen in een goede afloop tussen de nummer 3 (Duitsland) en 4 (Nederland) van de FIFA-ranglijst.

Wat denk jij dat de uitslag wordt? Voorspel de juiste uitslag en krijg 10% korting op een vertaling.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >